Professioneel vloeradvies

Heeft u een bepaald type vloer in een tijdschrift gezien? Of twijfelt u over de aanschaf van een nieuwe vloer? Maak dan een afspraak met één van onze vloerspecialisten. Wij voorzien al onze klanten graag van een persoonlijk en eerlijk vloeradvies. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies welk type vloer bij uw wensen aansluit. Als u ons inschakelt weet u zeker dat u de juiste keuze maakt!

Niet alleen bij de aanschaf van uw vloer schakelt u onze hulp in. Ook voor advies op het gebied van leggen zit u bij ons goed. Onze specialisten kunnen u precies vertellen welke ondervloer u nodig heeft of welke plinten het beste aansluiten bij uw nieuwe vloer.

Ook voor tips op het gebied van onderhoud

Om uw vloer jarenlang mee te laten gaan is het van belang dat u deze goed onderhoud. Onze vloerspecialisten kunnen u voorzien van handige adviezen op het gebied van vloeronderhoud. Van kleine onderhoudstips als het regelmatig stofzuigen van uw vloer tot grote tips op het gebied van schuren en lakken. Dankzij ons kunt u jarenlang genieten van uw nieuwe vloer.