Nieuwe vloer aanschaffen

Wilt u een andere sfeer in uw woning creëren? Of is uw huidige vloer verouderd? Dan is het tijd om een nieuwe vloer aan te schaffen. Bij ons bent u hiervoor aan het juiste adres. Wij bieden u een ruim assortiment vloeren direct uit voorraad leverbaar. U kunt onder andere bij ons terecht als u op zoek bent naar:

  • hout;
  • parket;
  • laminaat;
  • PVC.

Heeft u zelf geen idee welk type vloer geschikt is voor uw woning? Geen probleem! Wij nodigen u graag uit in onze showroom in Nuenen. Hier kunt u onder het genot van een kop koffie of thee al onze vloeren bekijken. Onze vloerspecialisten staan u tijdens dit bezoek graag te woord en helpen u met het maken van de juiste keuze.

Vakkundig leggen van uw vloer

Nadat u gekozen heeft voor een nieuwe vloer, is het tijd om uw vloer te leggen. Ook voor het leggen van uw vloer bent u in Maastricht bij onze specialisten aan het juiste adres. Wij gaan vakkundig te werk, zorgen voor de juiste afwerking en zorgen voor zo min mogelijk overlast. Binnen de kortste keren geniet u van uw nieuwe vloer.

Direct een afspraak maken voor een oriënterend gesprek? Of weet u al wat voor vloer u wilt laten plaatsen en wilt u ons inschakelen voor het leggen? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder.