Unieke houten vloer

Droomt u al jaren van een prachtige unieke vloer? Wacht dan niet langer en kies voor een houten vloer. Hout is een natuurproduct en zal er nooit hetzelfde uitzien. U geeft uw woning daarom met een houten vloer een compleet andere en unieke uitstraling. Of u nu gaat voor een houten vloer met een donkere lak of juist kiest voor een mooie white wash. Wij zorgen ervoor dat uw nieuwe houten vloer gehele naar wens is.

Twijfelt u over de aanschaf van een houten vloer, omdat u bang bent dat het veel onderhoud vergt? Al onze houten vloeren zijn slijtvast en duurzaam. Wij zorgen ervoor dat uw vloer jarenlang meegaat. Mochten er in de loop der jaren toch slijtageplekken of andere mankementen ontstaan. Dan kan uw vloer gemakkelijk onderhouden worden met behulp van een schuurmachine en de juiste middelen.

Snelle levering in Maastricht

Vloeren zijn in veel kleuren en afwerkingen verkrijgbaar. Bij ons heeft u de keuze uit een ruim assortiment houten vloeren. Bent u op zoek naar een onbewerkte eikenhouten vloeren? Dan nodigen wij u graag uit in onze showroom om deze te bekijken. Maar wij bieden u naast onze onbewerkte eikenhouten vloeren ook diverse soorten afgewerkte vloeren. Of u er nu voor kiest om uw houten vloer direct uit voorraad te laten leveren of juist gaat voor een vloer die geheel op maat en kleur wordt afgeleverd. Wij zorgen voor een snelle levering.